Paris Promenade : ideaal voor grotere groepen  

Heb je een bijzonder jubileum met je bedrijf of serviceclub?
Ben je op zoek naar een origineel teambuildingsuitje in Parijs?
Of ben je (met collega’s) voor het werk in Parijs en wil je er even tussenuit?


Paris Promenade verzorgt graag een activiteit op maat met je eigen Nederlandstalige gids. Wij kennen vrijwel ieder deel van Parijs en laten je dat graag zien. 

Maar we doen meer. 

Jullie geven graag een meerwaarde aan je verblijf in Parijs? Wij verzorgen je een onvergetelijke ervaring. Wij kennen de beste hotels voor grotere groepen, de lekkerste restaurants.  

Voor de heerlijkste proeverijen van charcuterie, kaas of wijn doen wij graag een beroep op onze Parijse contacten. Wij vinden de ideale locaties waar je je eigen activiteiten kan houden, zoals meetings, brainstorms, workshops… 


Jullie blijven een heel weekend in Parijs? Laat het ons weten en wij maken van je uitje een herinnering die je blijft koesteren. 


Ideaal voor jongerengroepen, bedrijfsuitjes, teambuildings, empowerment trainingen... 

 

Voor groepstarieven - vanaf 15 personen - neem contact met ons op en vraag je offerte aan.

Treasure Hunt in Parijs

Interactief op jacht naar de mooiste verborgen plekjes

 

Loop interactief door verschillende topwijken van Parijs. Met behulp van whatsappberichtjes worden jullie in groepje(s) geleid langs de best bewaarde geheimen van Parijs. Iedere nieuwe opdracht zorgt ervoor dat je weer een stap verder komt in een wonderlijke ontdekkingstocht. De aanwijzingen in de straten helpen je daarbij. 


Wil je echt opgaan in Parijs zonder iets te missen? Laat je dan verrassen door onze Treasure Hunt. Net even anders zodat jullie uitje nog onvergetelijker wordt. 


  • Keuze uit drie wijken: Marais, Quartier Latin, Saint-Germain-des-Prés
  • Extra leuk is om een battle te houden: de groep kan in tweeën/meerdere kleine groepjes opgesplitst worden en die groepjes beleven hun eigen tocht (mogelijk tussen Quartier Latin/Saint-Germain en tussen Quartier Latin/Marais)
  • Ideaal voor jongerengroepen, bedrijfsuitjes, teambuilding, empowerment trainingen...