Hoeveel haal jij uit je Parijs experience?

Beleef een unieke dag in je leven 

Gedurende een dag wandel je met onze gids door Parijs. De keuze is reuze. Wij passen ons aan aan je wensenlijstje. Als je het liever aan ons overlaat, stippelen wij voor jou een onvergetelijke route uit.

Kom je voor de eerste keer in Parijs en wil je niets missen om een goede eerste indruk te krijgen? Ken je daarentegen de bekende gebouwen wel en wil je iets anders? De verborgen schatten, de kleine straatjes, de charmante pleintjes? Of ga je liever shoppen? Wij kennen de beste plekjes om je een unieke dag in je leven te bezorgen. A golden memory!

Prijs: 89 euro per persoon. Deze privétour duurt zolang je dit wil (maximaal 8 uur, kosten van een eventuele lunch zijn niet inbegrepen).

 

Een halve dag er even helemaal tussenuit

Wil je iets nieuws ontdekken in Parijs zonder te twijfelen of je iets gemist hebt? Onze gids weet precies wat van Parijs voor jou de moeite waard is. Of het nu de begraafplaats Père Lachaise is of de coolste shopping area’s van de stad. Wij brengen je op de plekken waar je echt het gevoel krijgt even ergens anders geweest te zijn. Momenten om te koesteren. 

Prijs: 49 euro per persoon voor een dagdeel (ochtend of middag). Deze privétour duurt zolang je dit wil (maximaal 4 uur).

 

Onze vertrouwde wandel tours ... 

... duren gemiddeld 1,5 à 2 uur. Ons brede aanbod vind je hier: Nederlands | Paris Promenade  

Prijs: 29 euro per persoon - behalve: Romantische tour (35 euro), dégustatie tour (59 euro). Prijs van Treasure Hunt is per groep.