Dominique heeft mij fantastisch geholpen met de mooiste dag van mijn leven tot nu toe! Vooraf was het contact al heel fijn en de tour was magnifique! Tijdens de wandeling ontvingen wij heel veel leuke informatie over Parijs en de monumenten waar we langs kwamen. We eindigden op de Tracadero waar ik mijn vriendin ten huwelijk heb gevraagd. Dominique heeft prachtige foto’s gemaakt en als verrassing had hij zelfs nog champagne geregeld, dit maakte het helemaal compleet! Dominique is grappig, vriendelijk en uiterst kundig en professioneel! Echt een aanrader!

Bedankt!

Wat zijn wij blij dat we op het laatste moment toch voor een rondleiding met gids gekozen hebben. Zo konden we rustig lopen, kijken en alles goed in ons opnemen. Vooral geen gezoek; we hoefden alleen onze Nederlandstalige gids Dominique achter na te lopen.

Na een kort en prettig gesprekje startte onze tour. De sfeer was meteen ongedwongen, dat scheelt enorm. Dominique is vriendelijk en geïnteresseerd in de ander en geeft de ruimte en de tijd je eigen tempo te bepalen. 

We vonden het ook wel wat hebben om Pére Lachaise te doorkruisen via zijpaadjes. Zelf hadden we die zijpaadjes zeker niet gevonden!
We hoorden mooie, interessante en indrukwekkende verhalen. Werden beloond met een schitterend uitzicht. Het was een prachtig zonovergoten dag, dat was mooi meegenomen!

Dussssssssss hartstikke bedankt, Dominique voor de geweldige tour. Van "de vriendinnengroep uit Limburg"

"Wij hebben met onze gids een hele interessante tour op Père Lachaise gedaan. Dominique weet ontzettend veel, vertelt veel leuke weetjes en verhalen tijdens de tocht die we met hem gemaakt hebben. Niets is hem teveel en daarbij is hij ook nog eens ontzettend aardig, super behulpzaam, zeer geduldig en weet hij ook leuke tips als je hem advies vraagt over bijvoorbeeld waar lekker te lunchen. Kortom een echte aanrader. We komen zeker nog eens terug naar Parijs en zullen dan zeer zeker weer een andere toer bij Dominique boeken. Groetjes Marcel, Natasja, Paul en Angelique"

Op zoek naar iemand die je in Parijs plekken laat ontdekken die je nog nooit eerder hebt gezien? Ga voor de sympathieke begeleiding van iemand die zijn passie voor de stad uitstraalt als geen ander en Franse chansons uit zijn broekzak tovert! De zon en zijn glimlach kregen we er gratis bij. Merci Dominique & François (Groeten van de Rotary Diest)

God schiep de wereld in 7 dagen maar toen ie zijn dag voor Parijs had, had hij wel zijn beste dag van de week. En dat alles verdient uitleg. Niet door een "gewone" gids. Maar een Dominique Verschuren. De man beleeft Parijs als geen ander. Hij heeft mij en mijn vrouw, Rian, Parijs laten zien. Op een hele fijne manier. En geloof mij. Wij komen terug. Want er is nog zoveel meer. En Dominique weet dat te vinden, erover te vertellen, het samen met je te beleven. En dat is Parijs. Parijs bezoek je niet. Parijs beleef je. Het gaat onder je huid zitten als een prettige tinteling. Dominique Verschuren zorgt voor dat extra gevoel.
Heel veel dank Dominique!

Beste Dominique,

We wilden je even een kort berichtje sturen om je te bedanken voor de fantastische middag die we met jou hebben gehad als onze gids door Parijs. Het was echt geweldig!

Jouw kennis en enthousiasme maakten de hele ervaring levendig en plezierig. We hebben zoveel geleerd en zoveel plezier gehad tijdens de tour. Je wist precies de juiste plekken en verhalen te delen om ons te betoveren met de schoonheid van de stad.

We zijn erg blij dat we voor jou hebben gekozen en we zullen zeker weer contact met je opnemen wanneer we de volgende keer in Parijs zijn. Nogmaals bedankt voor alles wat je hebt gedaan om onze middag zo speciaal te maken!

Met vriendelijke groeten,
Berti, Brigitte en Jealine

 

Afgelopen weekend een groep van 20 gasten op hun inspiratieweekend in Parijs begeleid. Na een lunch op Montmartre hebben we een prachtige wandeling op de heuvel gemaakt. Gevolgd door een heerlijke wijnproeverij in een echte Parijse cave. Uiteraard hebben we onze gasten naar Gare du Nord gebracht zodat ze heerlijk comfortabel èn op tijd in de Thalys zaten terug naar huis.


“We hebben mooie herinneringen aan ons weekend in Parijs en in het bijzonder aan de wandeling met Dominique in de bijzondere wijk Saint Germain. Het regende veel die zaterdagmiddag maar dat mocht ‘de pret’ niet drukken. We hadden de luxe een eigen privé-rondleiding van hem te krijgen. Het was plezierig dat hij op onze wensen kon inspelen en we van te voren konden ‘opgeven’ waar onze interesses lagen. Dominique is prettig in het contact, zeer deskundig als gids en ervaringsdeskundige als inwoner van Parijs. Hij is informeel, persoonlijk, vertelt niet over ‘de gebaande paden’ maar deelt interessante verdiepende en leuke wetenswaardigheden. Inspirerend en zeer geschikt als privégids of in ieder geval voor kleine groepen. Volgende keer verkennen we weer graag een ander deel van Parijs met Paris Promenade.” 

Ingrid en Ingelien

Wat hebben we genoten van de wandeling met Dominique als gids, beter kan niet! Begonnen bij Pont Neuf, voornamelijk door de wijk Saint Germain des Prés, in het kader van de Franse chansons. Dominique doet dit op een prettige, kundige en heldere manier, hij sloot zeker aan bij onze wensen (en tempo). Hij wist ons ook veel te vertellen van de Franse geschiedenis en cultuur. En dat opgeluisterd met mooie Franse chansons én een éclair! Wij zeggen: DOEN!
Léa en André 

Nogmaals erg bedankt voor de leuke wandeling vanmorgen en alle informatie die je hebt gegeven. De crêpes waren enorm lekker na afloop en we zijn ook nog naar de ijswinkel tegenover de Notre Dame geweest. Het was helemaal top! 
Groeten Patricia, Niels, Tessa en Sanne

Met mijn moeder ging ik naar Parijs voor de Eiffeltoren en het Louvre. We gingen ook op een tour door Montmartre met Dominique.

Daar zagen we nog 2 molens en vertelde Dominique een verhaal over de Kozakken en een boerenzoon.

Hij liet ons veel straatkunst zien en zo ontdekte ik steeds meer kunst (ook veel katten). Op de muur ging ik op zoek naar: "ik houd van jou" in het Nederlands.

Dominique had veel te vertellen (ook over een meneer waarbij zijn hoofd werd afgehakt) en ik vertelde hem over de axolotl.

We zagen nog een wijngaard met hele vieze wijn voor €50,- !

En op het einde waren we bij de Sacre Coeur.

De rondleiding die 2 uur duurde vond ik eigenlijk veel te kort, ik wilde nog zoveel meer zien! Dus als ik weer naar Parijs ga, doen we weer een rondleiding met Dominique!


Groetjes van Milo (12 jaar)

Bedankt Dominique voor een leuke middag langs de chansonniers van Parijs! 

"Eind april 2022 hebben wij via een rondleiding langs de Seine Parijs op ontspannen wijze leren kennen. De hoogtepunten komen aan bod, maar er is ook veel ruimte voor vragen en de uitwisseling van anekdotes, details en andere verhalen. 

Onze gids Dominique heeft ons een heerlijk en interessant begin van ons weekend in Parijs gegeven! We kunnen het warm aanbevelen!
Groet van Karlijn & Gerda" 

"We hebben een geweldige wandeltour gemaakt door het verrassende Montmartre. Dat is zoveel meer dan het toeristische Place du Tetre! Dominique liet ons met enthousiasme, humor en kennis van zaken een kijkje nemen in het andere Montmartre. De sporen van de kunstenaars als Toulouse Lautrec en Vincent van Gogh volgend. Wij hebben inmiddels al 3 keer een tour met Dominique gemaakt, steeds was het weer nog leuker dan we al dachten. Ook bij onze tienerzonen weet hij aan te sluiten. Behalve in zijn stad, en de geschiedenis is hij ook zeer in zijn gasten geïnteresseerd. A bientôt, wij hebben onze eigen gids in Parijs!  Groet, Leonie Bijlard." 

"Tour de Chanson was heel snel voor ons geregeld en nog dezelfde avond liepen we langs de plekken van de chansonniers. Enorm gezellige avond die eindigde op het terras van Place de Dauphine. Bedankt Paris Promenade om deze tour te organiseren voor alle fans!"

"Bedankt voor de leuke tour door het prachtige Montmartre. Groeten uit Brugge."

"We waren op zoek naar een ander stukje Parijs. Ik ben al zo vaak naar mijn favoriete stad geweest, altijd prachtige foto's gemaakt. Paris Promenade bracht ons op plekken waarvan we het bestaan niet eens vermoedden. Naar hartelust foto's gemaakt. Ongelooflijk bedankt!"

"Zoals je ziet ben ik helemaal Paris minded. We hadden een keer geen zin in de Eiffeltoren. Onze gids bracht ons op andere plekken die ons ervan overtuigde dat Parijs werkelijk onuitputtelijk is. We komen zeker terug!"

 

"Tour was heel goed. Uitermate genoten van de wandeling en de verhalen. Merciekes!  Als alles meezit graag in oktober een vervolg."

"Onze tour was ideaal voor een eerste kennismaking. In een fijn tempo kregen we een goed beeld wat essentieel is op de eerste dag in Parijs. Deze tour en ook onze gids waren enorm behulpzaam om keuzes te maken voor de volgende dagen."

Paris Promenade Podcast

De Paris Promenade Podcast is nu te beluisteren. 
Patricia Witkamp, bekend van Witkamp Events, interviewde ons over al onze activiteiten in Parijs. Klik op Podcast en u hoort alles! Veel luisterplezier.