Paris Promenade Podcast

De Paris Promenade Podcast is nu te beluisteren. 
Patricia Witkamp, bekend van Witkamp Events, interviewde ons over al onze activiteiten in Parijs. Klik op Podcast en u hoort alles! Veel luisterplezier.

"Eind april 2022 hebben wij via een rondleiding langs de Seine Parijs op ontspannen wijze leren kennen. De hoogtepunten komen aan bod, maar er is ook veel ruimte voor vragen en de uitwisseling van anekdotes, details en andere verhalen. 

Onze gids Dominique heeft ons een heerlijk en interessant begin van ons weekend in Parijs gegeven! We kunnen het warm aanbevelen!
Groet van Karlijn & Gerda" (april 2022)

"We hebben een geweldige wandeltour gemaakt door het verrassende Montmartre. Dat is zoveel meer dan het toeristische Place du Tetre! Dominique liet ons met enthousiasme, humor en kennis van zaken een kijkje nemen in het andere Montmartre. De sporen van de kunstenaars als Toulouse Lautrec en Vincent van Gogh volgend. Wij hebben inmiddels al 3 keer een tour met Dominique gemaakt, steeds was het weer nog leuker dan we al dachten. Ook bij onze tienerzonen weet hij aan te sluiten. Behalve in zijn stad, en de geschiedenis is hij ook zeer in zijn gasten geïnteresseerd. A bientôt, wij hebben onze eigen gids in Parijs!  Groet, Leonie Bijlard." (mei 2022)

"Tour de Chanson was heel snel voor ons geregeld en nog dezelfde avond liepen we langs de plekken van de chansonniers. Enorm gezellige avond die eindigde op het terras van Place de Dauphine. Bedankt Paris Promenade om deze tour te organiseren voor alle fans!" (april 2022)

"Bedankt voor de leuke tour door het prachtige Montmartre. Groeten uit Brugge." (april 2022)

"Wij hebben met onze gids een hele interessante tour op Père Lachaise gedaan. Dominique weet ontzettend veel, vertelt veel leuke weetjes en verhalen tijdens de tocht die we met hem gemaakt hebben. Niets is hem teveel en daarbij is hij ook nog eens ontzettend aardig, super behulpzaam, zeer geduldig en weet hij ook leuke tips als je hem advies vraagt over bijvoorbeeld waar lekker te lunchen. Kortom een echte aanrader. We komen zeker nog eens terug naar Parijs en zullen dan zeer zeker weer een andere toer bij Dominique boeken. Groetjes Marcel, Natasja, Paul en Angelique" (maart 2022)

"We waren op zoek naar een ander stukje Parijs. Ik ben al zo vaak naar mijn favoriete stad geweest, altijd prachtige foto's gemaakt. Paris Promenade bracht ons op plekken waarvan we het bestaan niet eens vermoedden. Naar hartelust foto's gemaakt. Ongelooflijk bedankt!" (najaar 2021)

"Zoals je ziet ben ik helemaal Paris minded. We hadden een keer geen zin in de Eiffeltoren. Onze gids bracht ons op andere plekken die ons ervan overtuigde dat Parijs werkelijk onuitputtelijk is. We komen zeker terug!" (zomer 2021)

 

"Tour was heel goed. Uitermate genoten van de wandeling en de verhalen. Merciekes!  Als alles meezit graag in oktober een vervolg." (zomer 2021)

"Onze tour was ideaal voor een eerste kennismaking. In een fijn tempo kregen we een goed beeld wat essentieel is op de eerste dag in Parijs. Deze tour en ook onze gids waren enorm behulpzaam om keuzes te maken voor de volgende dagen." (zomer 2021)